Kvinden bag

OM MIG

Mit navn er Natasja, jeg er 31 vintre. Sammen med min datter Liv er vi bosat i hjertet af Aarhus, tæt på skov og vand, præcis som vi kan lide det. Livs far og jeg er ikke sammen, men har det jeg vil omtale som verdens bedste samarbejde. Faktisk så godt, at vi valgte at få et barn mere, som gerne skulle komme her til foråret.


Oprindeligt har jeg mit ophav fra det fynske, hvor jeg i min opvækst brugte det meste af tiden med at spille håndbold, synge med på Lauryn Hill og være aktiv ude i det fri med mine venner, som en del af et fællesskab. Fællesskabet har altid betydet en masse for mit virke, og er også drivkraten bag min hjemmeside. At gøre noget aktivt for et fællesskab. Om det er meningen med tilværelsen, meningen med trivsel hos familier eller meningen med fokus på kvinder der skal stå i eget lys, så er jeg her.


Jeg har altid arbejdet friviligt med mennesker, dog har det de seneste år været lidt på standby grundet barsel, barn og en masse andet på tegnebrættet. Men nu skal jeg igang igen, med en helt ny vej og retning, der tager mig derhen hvor jeg elsker at være, og jeg håber at du vil følge med.


Her på siden vil jeg prøve at formidle tanker (dem er der mange af skulle jeg sige), på en humoristisk, seriøs og altid overvejende måde. Jeg elsker at formidle, og jeg elsker at være nysgerrig på andre mennesker, blive inspireret, og derfor skal du også være hjertelig velkommen til altid at kommentere eller sende en mail, hvis du både har input, output, ris, meget gerne ros eller andet der lige er dig på hjerte.


Tak fordi at du bruger din tid hos mig. Spring eventuelt videre til bloggen (Livet), mød mødre, eller ind på samtalesalon hvor du kan booke mig til en snak om 'det gode samarbejde'.


De varmeste hilsner,

Natasja
Hvis du har noget på hjerte, er du velkommen til at kontakte mig via mail. 

Copyright Natasja Olai 2018